Incubus

Igår släpptes Incubus nya skiva Light Grenades! It's a must-have. Om den så bara är hälften så bra som de tidigare (förutom A crow left of the murder) så är detta ett av de bästa köp du kan göra just nu. Skynda köp! Dagens tips från Petra till Er.

















Jobb och lördag

Jobbe jobbe. Blev inringd idag för att jobba hela (?) 2,5 timma. Lite drygt. Hade precis duschat, käkat gröt med lingonsylt och gjort fint i köket när jag skulle sätta mig och kolla på Prison break när de ringer. Tyypiskt! Men men, det har ju som sagt varit lite ont om pass så det är bara att tacka ja.
 

Igår var jag och Helena på clubkväll på Make up store. Sist vi var där var det så tjejigt så vi blev mörkrädda, men vi lyckades shoppa för drygt en tusing...igår var det mest kaotiskt. Helt fullproppat med tjejer och 1 kille (!), och så spelade de Beyoncé på helt ofattbart hög och skränig volym. Helt hysteriskt. Vi gjorde inte av med så mycket pengar heller, skönt. Sen blev det Konsum och inköp av glass, snus och Helena köpte en Amaryllis som ska bli fin till jul. Många vuxenpoäng där...därefter hem till Helena och PG och så bänkade vi oss framför Ugly Betty och Grey's Anatomy. Sjukt bra Grey's-avsnitt.


Var ju förresten ut i lördags. Började hos Helena med henne och hennes två barndomskompisar från Kiruna, Petra och Susanne. Ja, det uppstod lite förrvirring med namnen där, så Petra tyckte att jag skulle kallas för ful-Petra och och hon för snygg-Petra, men de andra kom på att det blev trevligare med lång-Petra och kort-Petra...så det fick det bli. Käkade plankstek från Hoggars som bokstavligen serverades på en planka. Smask. Sedan sörplade vi i oss öl, vin och vinglögg. Jag hade köpt den nya Blossa - 06, riktigt god att dricka kall med is i. Väl på O'Learys satt vi först ett gäng och drack öl, sedan splittrade schlager-golvet oss. De andra tre tyckte det var fantastiskt roligt där medan jag bara stod ut med en refräng av Fångad av en stormvind eller vad det nu var, så jag drog iväg och minglade. Efter ett tag träffade jag två rara pojkar vid namn Fredrik och Fredrik. Det var väldigt trevligt, trots att en av dem hela tiden hävdade att jag försökt köra på honom föregående kväll, vilket naturligtvis inte var sant. Tyvärr skulle den andra Fredrik bjuda oss på en drink sisådär 01:55, och den var så god så den slank ner som ett glas körsbärssaft....detta resulterade i en väldigt ångestfylld söndagmorgon då jag var tvungen att ta mig för att gå till jobbet...men efter att ha tvingat i mig fil och havrefras, kämpat för att behålla det, fått mig lite frisk luft och druckit kaffe så mådde jag faktiskt riktigt bra och det blev en fin söndag på jobbet.

Igår hade jag premiär för mina nya stövlar! (Ni som känner mig vet att jag hellre har sneakers än stövlar...), det kändes bra faktiskt, och det var en fin känsla att för en gångs skull vara varm om fötterna när man vistas utomhus.

Nu! Ska jag lägga mig på soffan och jäsa efter dagens middag, mammas goda kycklingwok. Det är konstigt det där att det som först ser ut som en frälsning (maten), kan bara 10 minuter senare förvandlas till ens största fiende som man absolut inte vill ha något mer med att göra. Förrän nästa gång man blir hungrig då.

So long my friends ♥
Lev väl
PeteSweet


Skämsluva på Petra

Jag är hemskt ledsen, men i denna blogg-iver som rådde igår så var det en kär pingla som föll mellan stolarna som vi brukar säga (?)...iaf Bettan! Vår kära Elisabeth Nilsson är så långt borta att jag helt enkelt glömde bort henne, she's down under you know. Glassar på stranden medan en annan fryser tårna av sig i sina fina men kalla prickiga skor. Hur som helst så hoppas vi självklart på många fina rapporter från känguru-landet framöver. Nu må jag sova för jag ska börja jobbet om exakt 7 timmar. Så ja.

Sov gott och dröm sött.


P.S Dagens tips: Om du av någon anledning skulle gå omkring i tygskor så här på vintern, så stanna inte och prata med nån på stan för länge, då är det kört. Så länge du har fossingarna i rörelse så är du home free. Glöm aldrig det du! D.S

chill innan utgang

chill innan utgang

yeeeeaaaaahhhhh

petra! ja maste saga, bra gjort! hoppas pa a fal ite mer updates pa vad som hander i era liv... och att man sjalv blir lite battre pa att uppdatera er.... min ursakt har alltid varit att ja inte haft internet hemma men de har ja ju nu...sa...bad excuse...

idag har jag gatt hela vagen upp till ett av vara skidomraden.....nordpark...inte sa himla langt men jobbigt var det iaf. nu e ja iof pa vag att ga ut...sa dar tog min hurtighet slut. hehe..

Kommer iaf hem den 21 dec för att traffa alla mina kara pinglor i östersund....hmm...vad är det som galler pa juldagen??? petra de brukar va du som bäst koll nar det galler sanna saker. maste man köpa biljett i förvag kanske???

nasta fredag bar det av igen till munchen och air n style,ska dit a "jobba" igen som ja gjorde förra aret...dvs. inte jobba alls, bara fa en massa gratis grejer, klader, mat a drinkar. a jobbet va att dela ut stickers a snowboard dvds pa festerna...vilket är ett ganska grymt raggningsknep.....hehe... annars är det iof ganska latt sa fort man sager att man ar fran sverige....hmm...vet inte om det e bra eller daligt....svenskornas rykte....ja vet iaf att ja har inget med det att göra...:)

jaja....brudar...hoppas pa a fa höra vad ni har för er....för nu ska ja ga a dricka martini hos en kompis a sen ska vi pa snowboard fest....

ha de bast sa lange! saknar er men vi ses ju snart!pusspuss


Äntligen fredag..?

Ja...so far verkar det bara vara jag som kommit igång här, men men, det kanske är bättre än inget?


Idag blev jag chockväckt 08:50 av telefonen...det var jobbet som undrade om jag kunde rycka in och jobba på min lediga dag. Suck. Javisst! Sa jag, för nu på sistone har det varit så ont om pass så man vågar inte just säga nej. Min härliga lönedag med sko-shopping, taipei, dejt med Marre och långpromenad gick helt plötsligt upp i rök. Scheisse. Som tur var så fick jag sluta ganska tidigt så jag hann gå ner på stan och göra av med typ 2000:- och träffa Marre. Nu ska vi iväg och käka pizza och sen drar hon till St Anton och jag drar ut till uppförsBacken i Ås!
Trevlig helg alla! Själv ska jag jobba både lördag söndag och imorrn ska jag dessutom på förfest med AT och typ 10 st Solectron-gubbar...yes.

Kraaam Pete


Anna och jag

Jag och Anna

Testing testing...må ju kolla ifall man får till det här...hej så länge

Invigning!

Jag som initiativtagare till denna fina blogg har även fått äran att skriva första inlägget!

Vi som ligger bakom detta är några pinglor från stan med stort S - Östersund. För tillfället bor dock bara jag kvar här, de andra är utflugna som små fåglar i skogen. En i Umeå, en i Danmark, två i Uppsala, en i Österrike och så några till...som tur är har jag några andra vapendragare kvar så jag har det bra iaf.

Här då... kommer vi (förhoppningsvis) kunna följa med lite om vad som händer i våra liv, om det uppstått något nytt under solen eller om vi bara känner för att dela med oss av något oviktigt.

Mycket nöje!

Kräm Petra