Kylig tisdag

Idag ringde klockan 06:00. Det är aldrig något som uppskattas i mitt hem. Allt före 10-snåret är ruskigt otrevligt. Men ja, är man en hårt arbetande kvinna så har man inte något val än att pallra sig upp efter att ha snoozat på tok för länge.
Kommer till jobbet. Först. Alltså ensam. Ganska skönt att man får sitta i mörkret ett tag innan vår kära gruppledare kommer och tänder alla lampor hon kommer åt. När hon har tänt är det underförstått att det är dags att vakna på riktigt. Det gillar jag icke.
Det är för övrigt sjukt kallt här. Det drar från fönstren och jag sitter och huttrar som en stockholmare i Åre. Förutom de stockholmare som går runt i kanadensiska gås-jackor i augusti då. Bara för att de är i Årrääh.
Nu har det hänt. Susanne kom och gjorde morgon till dag. Och gav mig en filt. Det behövdes.

Nu har jag någon på tråden som gör något suspekt. Han sökte först en kvinna som inte fanns registrerad. Sen sa han att han brukade prata med henne och att han är handikappad. Okej. Sen bad han mig vänta. Okej. Men det låter konstigt nu. Som att han lagt luren och mig i fickan och går runt. Nu sa han, kan du vara gullig och vänta lite, det är inte så lätt att vara handikappad. Nehe, okej. Men vad tusan är det jag ska vänta på? Nu har det där ljudet ökat i hastighet. Jag lägger på. Ja det gör jag. Jag gjorde det.

Det ringer så mycket skummisar hit så man lär sig när det är värt att vänta. Om den på andra sidan tråden faktiskt har en seriös förfrågan. Så var det nog inte i det här fallet.

Igår fyllde Dan Banan år. Vi firade hemma hos honom. De andra åt pizza, jag snikade lite. Hade fått våfflor hos mamma innan. De andra drack rödvin. Inte jag. Jag körde bil. Det såg gott ut dock. Fick tårta iaf, hjortron-tårta. Gott.

Nu har min häst anlänt. Det gillar vi.

Är det här en bra dag för en jocks-premiär?

Hej Bullen

Är det något fel på mig?
Jag tittade på bilder från inspelningen av Sex and the city - The movie, och fick svår ståpäls över hela kroppen, är det normalt?

Som vanligt är det inte tjejen i bloggen som skrivit brevet.

Nej men okej

Ja jag är trög. Inte så mycket update på sistone. Men så har jag ju fått höra att man är patetisk om man bloggar. Självupptagen. Som direkt mothugg säger jag viskande, lite i smyg, till avsändaren: -Jag spelar ju inte wow hela dagarna iaf.

Anyways, vad ska man säga? Fram till igår hade jag jobbat 9 dagar i rad. Vissa av de dagarna dubbelt. Däremellan, när jag inte sover, snusar eller tittar på scrubs/film/idol så är inte min första tanke: blogga! Så då blir det så här. Tomt. Öde. Tråkigt.

Var ledig igår. När jag är ledig måste jag ta tag i saker som jag inte haft tid/ork för när jag jobbat. Diska, städa, tvätta, skura fönster och speglar, dammsuga. Så speciellt ledig var jag ju inte. Värdelöst. Men jag gjorde underverk och nu om jag är ledig igen anytime soon så kommer jag bara gå runt och mysa hemma. Om jag nu inte lyckats stöka ner igen tills dess. Både statistik och erfarenhet talar dock för det senare alternativet är jag rädd.

Helg snart. Vi tänkte ju gå på en liten fjälltur, jag, Anna, Nygren och Micke 2 meter. Nu har dock Nygren gått och blivit sjuk så jag vette tusan hur det blir, det lär ju inte bli nåt. Vad ska man då hitta på? Dricka öl? Nej va. Ge mig förslag är ni snälla. Kommentera mera!

Hösten har kommit med besked och häromdagen snöade det till och med. Jag var nog en av de få som tyckte att det var väldigt mysigt. Det gick ju däremot väldigt fort över och nu är det mest bara höst igen.
Men med hösten kommer mycket gott. Förutom de självklara sakerna som att man får sitta inne och kura och att man får ha på sig mössa och varm och skön jacka, så händer det en del trevliga saker:

# Basket- och hockeysäsongerna drar snart igång

# Vi ska på den årliga konferensen med jobbet på än så länge okänd ort. Förra året blev det Storhogna med en hejdundrande fest och bakfull fjälltur. Någon (ingen nämnd, ingen glömd) lyckades även med en walk of shame. Den enda nånsin där på fjället?

# Forum i Vemdalen med delar av svängiga Frösö Biluthyrning, jag, Svedin och Lenes tillsammans med tvillingbror Svedin och hans entourage

# Sist men inte minst, en tripp till Gällivare fylld med skoter, bärs och hårdrock. Fint som snus.


Det här kommer bli en bra höst. I can feel it.

Fredag

Idag är det fredag. Känns inte så. Jag jobbar hela j-la dagen. Började 10 och är väl klar runt 00:20. Roligare kan man ju ha på en fredag, men men, pengar är kul.

I onsdags hade vi någon sorts personalfest. Bowling, käk och gratis öl. Gratis öl är farligt om man jobbar dagen efter.
Det blev en jäkla fest, vi mellanlandade hos Anna och sedan blev det O'Learys och sedan blev det Marité. Mera gratis öl och Black Jack med Mr VD och ja, everything's so blurry.

Gårdagen på jobbet var en pina med stort P. Jag försökte till och med sjukanmäla mig, men det var många som var sjuka redan (wonder why?) så det gick inte vägen. Som jag sagt förut, jag är för ärlig och har alldeles för hög arbetsmoral.
När jag slutade klockan 17 skulle jag ha jobbat på Shell 19-22. MEN. -Nä det här går inte, tänkte Petra och ringde ett samtal och lyckades bli av med passet. Self five.
Resten av kvällen spenderades med pizza, trocadero, mjukisbyxor, Idol och Heroes. Oslagbart.

Förresten, Hej polisen som sjöng i Skellefteå, är du singel?

Nu väntar en kväll på Shell med massa fjortisar som ska försöka köpa Marlboro Lights. Ska överkonsumera kaffe och kanske hinna läsa en tidning eller tre. Kom och säg hej!

Dagens hurra: Pärlan Emelie som tog mitt pass på Shell
Dagens bu: Turken (jag kallar honom turk för han kommer från Turkiet, politiskt korrekt alltså) som jobbar på pizzerian som hann skälla ut min kära häst inte en, utan två gånger för att hon funderade lite för länge när hon ringde och beställde våra pizzor. Må du trampa i hundbajs.

Trevlig helg era nötter!