Jävla karlar

Vad trött jag blir. Det går alltid åt h-vete. Vad har jag gjort för ont? Jag måste ha varit en sjukt dålig människa i mitt förra liv. Nånting är det. Men jag är inte bitter.

Står på shell och ser glad ut. Jag tror jag lyckas lura de flesta faktiskt. Är less på radion så jag lyssnar på nån absolute music-skiva, men jag vette tusan om det blev så mycket bättre. Snarare tvärtom.

Det är väldigt dammigt ute. Min bil har tappat sin glans så att säga. Den är totalt kamouflerad i skit. Har tänkt tvätta i flera dagar men det är det tydligen fler som tänkt, för vi har haft kö till tvätten varje gång jag försökt. Suck. Det är inte det att jag är så nöjd över morsans fiesta att jag vill att den ska skina, men man börjar ju nästan lipa så fort man råkar snudda den. Man blir nämligen väldigt smutsig.

Denna månad var första på bra länge som jag fick en riktigt fin lön, och vad gör man då? Jo man shoppar! Det har jag gjort, och än är det inte slut...har köpt 2 par jättefina skor, ett par väldigt slimmade och snygga jeans, en sjukt snygg kappa som jag utnämnt till min nya kärlek, lite underkläder, böcker (!), gardiner, krukväxter och en minneskort till mobilen. Känns bra. Nu ska jag spana efter lite snygga linnen och toppar, men jag lovar, detta ska inte bli en modeblogg, så ni ska slippa bilder och tjafs. Det finns så många andra som pysslar med det. Så det kommer garanterat aldrig bli någon 'Dagens outfit' på Törners blogg. Vi lovar.

Snart är det helg igen. Ska det va nåt? Lite överskattat är det nog med helg...men vi ska väl ut och förlusta oss iaf. Öl är ju alltid fint. Ska dra ihop en liten förfest hemma hos mig, det blir nog trevligt. Jag har ju faktiskt väldigt trevliga vänner.

Hmm...det här kändes som ett väldigt lojt inlägg. Ni får väl tolka det som ni vill, som han jag nyss sålde korv till sa. Han sa innan att han alltid bara kör med max två. Han pratade dressing.

Lev väl

Vårdagjämningen

Godmorgon. Idag är det då vårdagjämningen. Termometern hemma på Frösön visade -11,6 i morse. Lovely. Som tur var hade jag en bil hemma så jag slapp gå till jobbet i kylan.

Jag har fallit för omvärldens tryck och inhandlat en ny mobil. Min gamla samsung börjar sjunga på sista versen efter 3½ år tillsammans med mig. Vi har dock upplevt mycket...östersund, oslo, åre, chamonix och nu tillbaka i ösd är la cirkeln sluten. Jag kommer sakna fågelkvittret och jag kommer aldrig mer få stila med mina skills att öppna luckan med bara ett litet ryck...men nu har jag då inskaffat en ny. En Nokia N73 blev det. Eftersom jag har fruktansvärt svårt att bestämma mig när jag ska göra inköp såsom tugummi, juice och bröd, så kände jag att det skulle bli en väldigt utdragen process i mobilväljandet. Därför gjorde jag det enda rätta, ett impulsköp. Orka våndas över en sån där teknikpryl hur länge som helst... nä. Men den är bra iaf, det tog dock ett tag innan jag fattade galoppen. Helt sjukt vad tekniken har gått framåt medan jag haft min trotjänare ägget.. däremot blir jag lite pjutt på en grej, jag får inte fler sms nu än innan på min nya lur...det måste vara nåt fel.

Jag har haft hemskt dålig koll på mitt liv på sistone...anledning? Ingen kalender. Så igår tog jag en från jobbet, någon hade spillt kaffe i telefonboken på slutet så jag tror inte vi hade kunnat sälja den i vilket fall, och så är det en så kallad travkalender. Det betyder att halva kalendern består av trav. När det är trav och var det är trav. Herregud. Och numret till Svenska Hingsthållare och B-tränarnas riksförbund (det måste vara de som står för skrällhästarna). Nu har jag iaf lite koll på tillvaron, när jag jobbar och var. Det är bra. 

Nej nu har jag snart rast, då ska jag kalasa till det med lite frukost. Knäckebröd och proviva blåbärsdryck. Gott.

På återseende. Lev väl



Kom på en grej

Igår var jag ute och gick med Helena och Zlatan och så gick vi i fridens fröjd på gångvägen i badhusparken, och helt plötsligt börjar Helena skrika, och när jag såg varför så stämde jag upp i skriket.
Någon hade hängt en tampong i trädet! Som såg använd ut! Den hängde ner precis där man går!
Då började vi undra. But why? Alternativ 1 är ju att någon typ doppat den i saft för att få den rätta färgen och sen hängt upp den i träden för att det kändes som en kul grej. Alternativ 2 är ju att det de facto var en använd, men VARFÖR skulle den damen hänga upp den i trädet? Eller kan nån ha hittat en använd och hängt upp den då? Eeew. Frågorna är många och vi var skärrade långt efteråt. Hur man än vänder och vrider på det så finns det inget rimligt svar. Äckligt var det iaf. Tacksam för reflektioner och analyser.

Nej men hej!

Ojsan vad länge sedan något hände här..som Lemke så fint uttryckte det: Fan vad dålig update! Så sant så sant. Anledningen till att jag legat på latsidan är för att jag spenderat tre veckor i Åre utan tillgång till att interneta. Så är det. Sånt som händer. Men nu är jag back in town så nu kanske det blir lite ordning på torpet.

Har ju då varit uppe i byn. Jobbat med audi quattro test drive, varit chef över bokningen inne på hanson. Blev dock nog kallad chef bara för att jag skulle t ycka att det kändes mer okej att sitta där inne 6 dagar i veckan i tre veckor. 9 timmar per dag. Men iofs, lite fick jag ju bestämma å.
Det har varit så kul att va uppe och träffa alla godingar och köra fina bilar, men mycket jobb var det ju. Har bott i Ullån med Bettan, slip-Ante och bio-Thomas. Hade inte kunnat skaffa mig en bättre familj, det har varit riktigt skoj och nu saknar jag dem. Känns konstigt att vara helt själv sådär plötsligt, ingen att borsta tänderna i kors med eller laga middag ihop med, eller stjäla risgrynsgrötskorvar av. Å ingen att mobba för att han eller hon har parkerat i ångestsoffan eller att skratta bort bakfyllan åt för att dennes säng ser ut att ha brakat föregående natt. Kommer sakna att äta salami i bilen också. Däremot kommer jag inte sakna alla dessa chips och griniga halvnorskar och spindeln i sängen som gjorde att jag sov på soffan i en vecka. Må planera in en ny visit snart, men den lääju inte bli lika lång. Men någon dag med skidåkning och sen en öl eller tre på balkongen i vårsolen är ett måste. Tych je iaf. 

Nu är jag hemma hos mor och far. Har blivit bjuden på middag precis som igår. Mamma måste ha snappat upp min hint om att jag är fattig, hon är för söt. Ska iaf ta och pallra mig härifrån nu och gå hem till AA-gänget och kolla på Desperate. Härligt med tv-kanaler, eller vad säger ni i Ullån?! Jag har för övrigt bett min bror snällt om att fixa lite, så nu kommer även jag få se avsnitt 19 inom en snar framtid...

Och Betty Boop! Jag har hämtat massa kataloger med pooler och sandstränder i idag...!

Puss kram och nyp i rumpan