Jag är trött

Alla som ringer in är cp. Jag borde sova åtta dygn i sträck. Försov mig i morse. Det är en typiskt försovningsdag...när man försover sig blir resten av dan helt fuckad. Och denna dag är inget undantag. Men nu, om inte klockorna stannar (vilket inte vore en omöjlighet eftersom det är så oförskämt tråkigt här just nu) så får jag gå hem om drygt 40 minuter, så jag får helt enkelt bita ihop.


Är iaf ledig i helgen, både lördag och söndag! Det är nog första gången i år, och sen långt innan jul...ska bli grymt skönt. Det som står på agendan är...sova, slöa i soffan, shoppa (och då pratar vi inte kläder, utan självklart saker till mitt nya hem...! =)) gå på baluns i Lundholms källare där jag ska spöa killarna på biljard och dricka öl. Och kanske lite minttu? Ja, det får det bli.


Veckan som gått har varit hetsig, har flyttat och jobbat om vartannat. Och spenderat på tok för mycket pengar på saker som tallrikar, gardiner, kuddar och tvättmedel. Men ja, det är lätt värt det.


Nu ska jag kanske iväg och kolla på en soffa...en vit. Hoppas den är fin.


Det skulle bara fattas att mazarinen inte ramlade ner.


Eder Petra


Orka

Orka

Snopet

142483-14

Hittade de här på en skön blogg: vinur.blogg.se

Samstag heute

Joråsåatt...jag kom tvåa på bowlingen igår. David vann. Och jag vann över Jonte. Så viktigt. Tänkte att ni undrade.

Trevlig helg.


Hej och hå

Jag ska flytta hemifrån! Nu är det klart. Jag flyttar in i Steffes lägenhet! Har redan fått nycklarna, men hans snälla mor ska städa i helgen så på söndag kväll är den min. Nu väntar alltså åtskilliga veckor av njut, pyssel och fix och don. Och matlagning! Är sjukt peppad på att göra massa goda grytor och så. Får väl se hur länge det håller i sig haha...ska iaf investera i en kokbok. "When I was in the gymnasium I considered to be a cock." Nä, men jag ångrar tusan att jag inte gick bygg. Jag vill bli mattläggare och kakelsättare. Ska kanske starta eget företag: Petras golvläggning, kakelsättning och frilansskribent och fotograf. Låter det bra? Ska jag köra omkring i en Berlingo och ha det tryckt på sidorna, jag kommer göra succé. Yes.


Helg har det ju varit ja...det blev lite

-jobb

-nykter utgång vilket var väldigt värt

-ofrivillig blottning vilket resulterade i att Anna fick en liten smäll

-en sympatibaksmälla

-lite trassel för några och lite flyt för andra...

I måndags spelade vi bowling! Jag gick ut hårt med en strike, men sedan dalade min skicklighet lika fort som Jokkes och Jontes ökade, så tyvärr så vann jag inte, men blev god tvåa. Det visade sig dessutom att Jonte har spelat bowling på riktigt, så vi borde ju ha fått handicap vi andra, men icke...rävigt. Bowlingen efterföljdes av filmtittning, Offside, och sedan Buzz och Guitar Hero och någon kriminaldokumentär och sedan lite BKMB innan vi till slut fick nog och däckade.


Igår gjorde vi sushi! Vi gjorde sjukt mycket så vi orkade knappt hälften, men gott var det, och duktiga var vi! Provade dessutom alla möjliga och omöjliga tillbehör till...är helt övertygad om att japanerna skulle gråta blod om de såg hur vi vanärade deras nationalrätt. Nu stinker det dessvärre sushi i hela kylen vilket inte är någon höjdare...mjölk med sushi-smak någon?


Idag är det fredag ja. Har precis varit på hälsokontroll, fick cykla i 10 minuter och svara på lite olika frågor och sedan fick jag svart på vitt om jag var en friskis eller en tjockis. Och det gick finfint, jag var i fin form så jag är nöjd. Nu vet jag att jag har ett sunt leverne trots att man slinker in på kebabcity nån gång ibland, bra kondition och syreupptagningsförmåga och lågt kolesterol. Kanske ska fira med ett Big Meal? Haha, nä, det blir det inte. Ska hem och börja sortera saker och framförallt slänga saker, har samlat på mig mycket skräp genom åren...så nu ska jag hem och ta tag i det.


Ikväll blir det bowling igen, nu jäklar ska jag ha revansch...


Heppåer


AT!

Hade fått ett mail om Incubus turné....här är datumen och platserna....vad säger du AT? Ska vi åka till Prag i mars?

INTERNATIONAL
3/03/07 Reykjavik, Iceland - Kaplakriki
3/05/07 Lisbon, Portugal - Pavillion Atlantico
3/07/07 Tel Aviv, Israel - Hangar 11
3/08/07 Istanbul, Turkey - Hilton Convention Center
3/10/07 Dubai, UAE - Dubai Country Club - Desert Rock Festival
3/13/07 Berlin, Germany - Columbiahalle
3/15/07 Cologne, Germany - Palladium
3/16/07 Amsterdam, Holland - Heineken Music Hall
3/18/07 Prague, Czech Republic - Lucerne
3/19/07 Munich, Germany - Zenith
3/20/07 Leipzig, Germany - Arena
3/22/07 Paris, France - Zenith
3/23/07 Reims, France - La Cartonnerie
3/25/07 Zurich, Switzerland - Maag Hall
3/26/07 Milan, Italy - Alcatraz
3/28/07 Barcelona, Spain - Espacio Movistar
3/31/07 Birmingham, UK - National Exhibition Centre
4/01/07 Manchester, UK - Evening News Arena
4/02/07 Cardiff, UK - Cardiff International Arena
4/04/07 Glasgow, UK - SECC Hall 4
4/08/07 Bournemouth, UK - International Centre
4/09/07 Nottingham, UK - Nottingham Arena
4/11/07 London, UK - Brixton Academy
4/12/07 London, UK - Brixton Academy
4/13/07 London, UK - Brixton Academy
4/15/07 Dublin, Ireland - Olympia Theatre

En torsdag

Torsdag var det ja. Vad har hänt då?

- Jobbat lite på Shell, i samma fula ljusblå skjorta som för drygt två år sedan.

- Köpt en Magic 8-ball. Nu har jag svaret på livets alla frågor.

- Mamma och brorsan har fäktats med purjolök.

- Jag har inte hittat någon lägenhet.

- Ätit tacos och sett de 40 bästa metal-låtarna nånsin med PG, Helena och AT. Vi har fått lära oss att det finns sjukt många olika sorters metal också. Mer än man kan tro. Mmm.

- Tittat på Miami Vice med Mattsson. Hallå, det kommer väl en tvåa elle??!!

- Insett att jag har mjölkmage. Provade att inte dricka mjölk till maten idag, och det var befriande att inte se ut och känna mig som om jag är i åttonde månaden efter middagen.

Det var ett så kallat axplock av vad som hänt sedan sist. Nu ska jag dra på mig varma kläder och ta med Zlatan på promenad.

Hej då hälsningar Petra


liebe leute

hejsan!
hoppas ni har de bra allihopa! ja har ju börjat mitt nya liv med jobb kl 6 pa morronen...de e inte jatte kul...men de e ok.man slutar ju liksom kl2...men sa mkt till nattliv har ja inte.. men de kanske e nyttigt..a fa lite ordning pa dagsrytmen. e iaf ledig lörd. å sönd. a pa lörda e de storfest igen!!!!!tjoho!!! ceasar, min dj vän har "2 ars jubileum" med sin fest, a har bjudit in en massa bra dj:s sa de kommer bli grymt.

nyar blev iaf kul, vi kom tidigare an vantat a mötte upp jill pa en gang som redan va rätt dragen. vi gick till hennes jobb, sen mötte vi upp med raffita a ett annat gang spanjorer a drack red label direkt fran flarran...uhhh...inte gött vill ja lova. men men kul blev de iaf.

ja ni nu ska ja ta en siesta a sen ska ja a carro ga a dricka öl...
ha de gött sa lange!
MASSA KRAMAR elin

menååå

Varför kom inte blankraderna med i inlägget...? Får försöka fixa det sen...håll tillgodo!

yadayada

Idag är det Trettondagen. Sägs det. Trots att jag varit scout och sjungit gospel och gått på konfaläger har jag inte en blekaste varför vi firar denna dag. Jag har listat ut att det är tretton dagar efter jul, men sen då? På måndag är det väl 15 dagar men det firar vi ju inte...så nåt måste ha hänt. Men men, det känns som att det kanske kvittar...det enda jag vet är att jag ogillar röda dagar väldigt starkt, tacka vet jag snart, då återgår allt till det vanliga igen. Jag vill ha min ÖP på lördagar oavsett om den dagen är röd eller svart i kalendern!

Denna lördag är också första lördagen på vårat nya sunda 2007. I och med att lördagar brukar passa bra för några öl eller lite vin så har vi planerat in en aktivitet för att avstyra det vanliga beteendet. Vi ska gå på bio! Är ett gäng på 7 tappra soldater som ska gå och se Göta Kanal 2. Jag hade en del friska protester på val av film men de avlogs direkt, men det är ju bra att jag har sjukt låga förväntningar för då kan jag ju inte bli besviken. Dessutom kan det ju inte bli fel med trevligt sällskap och popcorn!

Jag har börjat inse en sak. Mina vänner är inga bloggare. Det är väl bara att acceptera att jag är den enda aktiva här också får man se det som en trevlig bonus om det kommer något inlägg från de andra. Jag orkar ju inte tjata på nån, vill de inte så vill de inte. Men lite tråkigt är det ju.

Vi var ett gäng och hyrde film på Shell häromkvällen, och då pratade jag lite med tjejerna som jobbade, och det visade sig att en av de ska dra iväg och plugga i Miami i 3 månader, så de kommer att behöva folk...alltså mig!
Jag var in dagen efter och snackade med herr Kluge, sa att jag var sugen på att jobba igen. Han sken upp och tyckte det lät som en bra idé. Han ska höra av sig nåt framöver, för det behövs inte förrän Linda drar.
Det känns jäkligt bra iaf, dels måste jag ju ha fler timmar än de jag får på det andra jobbet (har jobbat totalt 8 timmar denna vecka...) och dels är det skönt med lite omväxling. Ibland bara ordnar det sig...!

Ahh just ja! Jag såg en riktig otäck grej igår. Var på väg upp till Mattsson men skulle förbi Shell först, så jag stod i korsningen nedanför Wargen och skulle svänga vänster, men jag hade rött. Däremot hade de som skulle rakt fram grönt, och helt plötsligt springer en liten pojke fram över gatan, och jag ser att det lyser på honom, att det kommer en bil! Så kommer en Golf åkande och får syn på pojken och tvärnitar och väjar till höger, och pojken ramlar ner på knä och blir påkörd av bilens bakdel! Den glider liksom in och träffar honom med bakdäcket. Men killen kliver iaf upp och går tillbaka över gatan, och springer ut framför en till bil! Den lyckas han dock springa förbi i tid, sen sätter han sig på en mur där, han lär ju ha varit både chockad och rädd och ha ont. Och jag bara sitter och håller mig för munnen. När jag sen får grönt så tänkte jag stanna och se hur han mådde men då gick han iväg med sina två kompisar...så det gick väl bra. Såg sen att killen i Golfen hade kört runt och var på väg tillbaka, så jag får hoppas att han fick tag på pojken så han fick veta att det gick bra. Vilken ångest annars.
Nä fy fan vad hemskt det var, jag var helt skakis efteråt, och jag kan bara föreställa mig hur killen i bilen mådde...tusan vad fort det kan gå alltså.

Nu blev det toklångt igen...men men, jag tvingar ju ingen att läsa!

Hoppas ni alla har en trevlig helg, på återseende!

Puss å slisk
Pete

Neues jahr

Hej och hå.

Då var det ett nytt år då. Bara sådär. Måste man komma ihåg att skriva en ny siffra i datumet, jobbigt.


Nyårsaftonen var lång. Spenderade först nio timmar på jobbet, sedan gick jag till Macke och blev bjuden på middag där av honom och PJ, Holme och en Tobias var också där. Riktigt god mat, bra där killar! Var där nån timma, lyssnade på Sepultura och drack öl, fint. Sedan när de skulle dra ut till Frösön så styrde jag kosan mot Anna och AA-gänget. Där blev det en mycket trevlig tillställning med Buzz, samarin, allergichock, vin, skumpa, jordgubbar & physalis doppade i mörk choklad (mm mm mm), fyrverkerier, masken och nyårspussar.

Trots allergichocken och orsaken till behovet av samarin så var det en hellyckad kväll. Idag har jag jobbat, men det var bara fyra timmar så det gick bra, jag tog det rätt lugnt igår också.


Nu ska jag tillbaka till nattens brottsplats och parkera i soffan med killarna, sen när Anna slutat om en dryg timma så ska vi käka pizza. Det kurrar på bra i magen nu, de där bitarna fläskfilé och klicken potatisgratäng jag fick i mig i morse har länge sedan slutat fylla min mage.


Hoppas att ni har en bra början på 2007.


Pusss