Kluk i Ärs'n och Whovalley

Hejsan. Ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag har inte haft nåt att säga helt enkelt. Har börjat skriva några gånger men sedan insett att inget var intressant.

Nu finns det nog inte så mycket intressant att yppa heller, men jag sitter på shell och väntar på en polare så jag kände att detta passar perfekt som tidsfördriv...det jag har gjort sen sist är ganska lätträknat. Jobbat på shell, jobbat på 118100 och jobbat ännu mer på shell. Och så har det ju varit påsk! Långfredagen spenderades på pimpeltävling i Kluk, av alla ställen. Det är sant. Annas Marcus kommer ju från Alsen så de skulle dit och Anna vill väl ha moraliskt stöd eller helt enkelt lite sällskap, så jag hakade på. Solen sken men tyvärr snöade det horisontalt (eller heter det horisontellt?). Ingen fisk fick vi heller, men jag är övertygad om att alla gamla slagdängor de spelade på isen på högsta volym skrämde bort allt levande där under isen. På eftermiddagen däckade jag pga all frisk luft, sedan vankades det påskmiddag hos familjen Näsman där vi bodde, Marcus föräldrar alltså. Det var väldigt god mat och trevligt sällskap, så det blev en hejdundrande middag som efterföljdes av en del snaps och öl. Senare bar det av mot Kluksgår'n och galej. I början var det ganska trevande försök till styrdans, men ju längre kvällen led desto bättre passade dansskorna...jag som inte dansat på flera år trampade på ganska många tår, men det var fantastiskt roligt faktiskt. Som på den gamla goda tiden (läs fest på Furan och på Nightwing) hade vi gömt öl utanför i snön, och kallt var det så efter ett tag var det mest is i burkarna...brr. Då tyckte jag det var sjukt värt att betala 40 spänn för en normaltempererad öl.

När klockan slagit ett var det dags för hemfärd, vi satte oss i köket när vi kommit hem och drack mjölk och summerade kvällen. Vissa promotade för en viss fotbollsspelare som om det gällde livet. Jag hade ont i kinderna av allt skratt, och det gott folk, det är ett bra betyg för en kväll i Kluk.

Imorgon bär det av till Vemdalen. Det är dags för vårforum där och jag som varit och tjuvtränat i Kluk ska passa på att visa vad jag kan. Jag ska åka med samma gäng som jag hängde med i Kluk, minus de jag egentligen känner...anledningen är att min vän Anna är en fattig student och hennes Marcus är en lojal karl. Men, man ska inte vara rädd att lära känna nytt folk, eller hur? Jag tror att det kommer bli väldigt skoj, lite tråkigt bara att inte Anna och Marcus ska med.

Nu ska jag och AT åka på bolaget, jag ska köpa upp ett litet lager inför helgen...återkommer med rapport från styrdansens förlovade näste! Måste nog dock ta det lilla lugna, man har ju hört namn som otrohetsforum osv...och jag vet vissa som borde ha suttut i karantän i Åsarna innan de kommit tillbaka till stan efter en helg i Vemdalen. Inga namn nämnda.

Puss!