Ett nyp i stjärten på alla stjärtars dag!

Jag känner mig arbetslös. Har inte jobbat på två dagar och har inget imorrn heller. Bedröövligt. Som tur är jobbar jag på Shell i helgen och sen blir det ju tre intensiva veckor i Åre så jag klarar mig nog, but still, får lite panik när jag inte gör något vettigt.


Åre ja. VM ja. Man borde ju ha åkt upp nåt, bara för att, men jag har varken tid eller råd. Eller ja, tid har jag ju haft nu, aber kein geld. Jag åker upp när allt är över i stället jag. Kan ju inte va som alla andra... :)

Apropå VM, satt bänkad framför damernas storslalom häromkvällen. Hejade på Anna, hon hade ju varit värd medalj nu när det är hennes sista tävling, och så hade jag satsat lite pengar på henne haha...men grymt kul för Maria PH att det gick så jävla bra, hon verkar vara så härlig och ha en bra inställning. Hon kommer nog gå långt. Lite oväntat att Anja körde ur..men det känns ändå som att det var bättre att hon gjorde det än att hon hade slutat typ 7:a eller nåt, det hade nog varit värre för henne. Iofs så körde hon jäkligt bra innan hon åkte ur men man vet aldrig. Jeje, slutpratat om det, det är tillräckligt många andra som gör det.


Idag har jag tvättstugan...suck. Närmare bestämt om 15 minuter så jag borde vara hemma och sortera tvätt-helvetet nu, men icke. Blir nog lite sen i starten. Hoppas ingen går dit och norpar den innan mig bara. Brukar vara lugnt.


Igår var det ju den dära hjärte-dagen. Den var sådär må jag säga. Blev iaf uppvaktad av två stycken...mm. Av den första fick jag en bukett tulpaner och en ask geléhjärtan, och av den andra fick jag en låda med geléhjärtan...de måste hört att jag gillar såna. Vill ni veta vilka det var...? Den första var...mamma. Den andra var....Helena. Jag blev såklart väldigt glad, men hallå, vad hände med karlarna? Men det är ju i alla fall skönt att veta att allt är som vanligt.


Nu måste jag ta mig i kragen och spatsera hemåt The Island of Domination, med +44 och System of a down i lurarna, det blir bra.


Auf Wiedersehen!


Pätra


O la la la.......

Yo babes!!
Länge sedan jag tog mig i kragen, men idag sker det så..

Ja, vad har hänt sen sist..?!! jag har varit en vecka på gran canaria, solat, badat, druckit öl och sist men inte minst....hånglat haha!! Träffade en engelskman som var på vippen att fria, men tack och lov hade jag ju mitt röd-vita land att vända tillbaka till... annars så har vi precis börjat en ny kurs som verkar dödstråkig men ganska soft så man ska väl inte klaga. Måndagarna börjar numera med planerandet av kommande helgens partaj.... seriös medicinstuderande...eller så ikke.

Ja just. träffade dessutom en dansk dreng, Dres, förra helgen som ville ut och flyga drake....han skulle du gilla majstanden! en handlingskraftig man!

Nej nu ska jag väl schlafen. Jag funderar förresten på att dra norrut ungefär  samma tid som alla häxor flyger över blåkulla...eller hur det nu var....så kan vi kanske ses över en ägghalva eller två!!

Ha det gött!
Och om ni sitter utan karl på alla -fuckans -dag så kom ihåg att jag älskar er!
Er egen, Kickan-kajal

Vojne vojne

Igår var jag en duktig flicka. Var ledig, men ställde klockan på åtta och gick upp för jag hade bokat tvättstugan. Så jag tvättade kläder hela förmiddagen och kollade jag klart på Metallica-dokumentären jag började kika på kvällen innan. Sedan träffade jag Mattsson på stan för en kaffe. Efter det, gick jag bort till Träningshuset, tränade i ca 1,5 timma och sedan gick jag hem! Fick ihop över 15000 steg på min lilla stegräknare...vilket för övrigt känns som en tönt-attiralj. Men är man med i Livslunken så är man!


Är ledig i helgen! De e naajs. Imorrn lutar det åt utgång faktiskt...jag blir ju borta i tre veckor sen så då måste man ju passa på, och så är Mattsson hemma så det blir kul att gå ut med henne, och kanske komma ihåg det den här gången... :/

Funderade att hänga med PG och Helena till Bydalen i morgon, men när det är så här kallt är det inte värt det, då kommer man bara vilja sätta sig i värmestugan och fika innan man ens tagit sig upp med liften...brrr. Mina morgonpromenader över gångbron a k a Sibirien får räcka.


Jag saknar min Swollen Members-skiva, Bad Dreams. Vette tusan vart den kan ha tagit vägen, den skulle kunna ha försvunnit när vi campade på sommarfesten...kollade med Kryllo men hon hade inte sett den. Om något har ett spår så ring mig, just ditt vittnesmål kan vara avgörande.


När man har en stor skatt framför ögonen är det sällan man upptäcker den.

Petpam


Nej men hej

Skulle inte ha druckit minttu. Minttu kan få farliga följder så som skrubbsår på knän och armbågar (utan känd orsak, de bara är där som en påminnelse dagen efter). Man kan säga saker i onödan som är helt onödiga. Onödigt. Olika idéer som skulle dömas ut totalt i vanliga fall, kan te sig jättebra när man har denna dryck i blodet. Tro mig. Det har hänt förr och förra lördagen var inte ett undantag. Tyvärr.


Jag och Anna åkte på roadtrip till Sundsvall i tisdags. Det kändes som en gammal hederlig tripp som man tar på sommaren till gatufesten och bad på Alnön, förutom snöröken då. Vi såg då inte mycket på vägen ner, PJ låg framför oss med flisbilen så det var halvdan sikt må jag säga. Lite blandat. Vi stannade för att pudra näsan i Bräcke så vi slapp honom ett tag sen, vi kom ikapp och förbi bortanför Ånge så sen gick det finfint.

Kosan styrdes direkt mot Birsta och vi började vår tur med mat. Man måste ha energi för att orka de två rundor som det sedan blidde...puh! Efter åtskilliga timmar av stora frågor som "Vilken sänglampa ska jag köpa?" "Kommer den här kudden passa till den bruna?" och "Ska jag köpa 6 eller 8 rödvinsglas?" så baxade vi in allt i Annas raggarbil och drog in till Sundsvall via Timrå av någon anledning (vad hände Anna...?), vi var nämligen bjudna på middag av ingen mindre än min kära mormor. Åt riktigt god mat, fick en predikan om hur farligt det är att snusa (nu blir man tydligen tjock av det också...!) och blev påprackad allt från tavlor till bestick. Till slut så fick vi släpa oss själva, som tyvärr låg i paltkoma, ner till bilen och bege oss hemåt. Trötta men nöjda.


Resten av veckan blev det lugnt, har mest jobbat och kollat på massa filmer, och kämpat med mina gardinstänger. Har lärt mig värdet av att ha rätt plugg nu...och att inte glömma strykjärnet på när man går ner i tvättstugan och börjar mangla sängkläder.
Oj, strykjärn, tvättstuga och mangla sängkläder, många vuxensaker i en enda mening.


Igår var det en fin söndag...jobbade först på Shell, sedan blev det hockey (visserligen en bedrövlig match), bingolotto och tacos.
Idag är jag tot mühde. Ett sjukt skojigt fisk-spel på Annas mobil och svårigheter med sms gjorde att vi somnade alltför sent.


Åh ja, en annan sak. Jag ska till Åre och jobba med Audi i 3 veckor! De ringde mig förra veckan och frågade om jag kunde rycka in och jobba. Oh yes, ska bli riktigt kul att verkligen bo där ett tag, så man hinner träffa alla och göra allt man vill hinna med där uppe. Åker man upp över en helg så blir det ju bara hetsigt. Ska köra mycket fin-bil också..!


Nu ska jag göra något vettigt här...låsa in mig på toaletten med en liter kaffe kanske.


Later dudes. //Petra


Trevlig helg

Trevlig helg

Tänkte jag skulle visa en fin bild som kanske kan liva upp denna slaskiga fredag. Från mig till er alla...Polska cykellandslaget!