Nä nu blommar löken!

Nej men hej
 
Jag är alldeles..ja jag vet inte. Såg precis att det finns människor där ute som fortfarande tar sig en titt på denna arma, bortglömda blögg. Jag kanske är rörd, jag kanske fick ett lite varmare hjärta, men framför allt känner jag ett uns av stress och dåligt samvete för att jag rent ut sagt suger när det gäller uppdateringar. För det är ju faktiskt inte så att inget händer heller, det är väl mest bara så att jag fortfarande inte äger en dator. Kanske dags att göra något åt det.

Jag menar, tänk vad mycket jag hade kunnat skriva om. Jag har t ex fått restskatt på nästan tio lök, blivit heart-broken (typ flera gånger, men av samma kille), bokat resa till trondheim och iron maiden i sommar, hängt i massa bra gäng, fått ett nytt soffbord, löst ungefär tuusen sudokus, klippt av mig håret, taturerat mig gdi!, blivit låtsas-moster, blivit kär i en hund, ramlat på valla-leden i nyktert tillstånd, haft världens bästa vikarie i kiosken, badat på håll-i-dej, åkt skidor i bydalen, sökt skola till hösten, firat påsk i älghallen i en neon-färgad skoteroverall (arctic cat of course), fått förklara ungefär 89 gånger vars fan älghallen ligger, målat om i kiosken, åkt spark med min bror, varit på Mustasch-konsert, varit på TAW-konsert och blivit yr av körsbärstobak och otäcka tjejer.
Bara för att nämna några saker.

Nu skulle man kunna tro att det skulle vara vår här. Men jag vet inte. Det blev det först, sen kom det massa värdelös snö igen och nu är det nåt slags mellanting. Global warming my ass.

Ska på dop på söndag i Alsen, lilla August ska bli polare med gud. Typ. Är det inte därför man döps?

Nästa helg är det forum. Legendariska dansbandsforum i Vemdaln. Jag ska dit, med ett jävla bra gäng. Är inte så pepp faktiskt, så det blir nog kul. Ni vet, låga förväntningar brukar ju betyda att allt blir så mycket roligare.

Nu ska jag diska min matlåda, sen gå ut och ställa mig ute i kiosken och försöka se snäll ut. Får se hur det går.

So long