Peppeppelipepp

Om drygt 1½ dygn sätter jag, Bättan och Anna Erikssonova oss tillrätta i tundran och dundrar iväg - mot Göteborg och Metaltown!
Igår skrevs det packlista, otroligt viktigt. Utan den hade vi t ex förmodligen glömt luftgitarrerna, och det får ju inte hända.
Vi ska bo på fint hotell, fick precis veta att rummen går i antingen limegrön, roströd eller petroleumblått. Bara en sån sak. Sedan finns det även bubbelpool på taket, det måste ju bota en och annan bakfylla eller? Jag kommer nog trivas.

Nu återstår bara att jobba några timmar till, packa ner batman-plåster och leopardjeansen och fylla tanken. Sen kör vi!


Metaltown baby!

Förresten

Så har jag finally skaffat mig en egen dator. En svart Macbook. Self five! Däremot har jag inte styrt internet hemma än så just nu har jag bättans trådlösa modem som jag antar att hon vill ha tillbaka nyss...

Idag är det lördag. Jag är ledig, alltså regnar det. 

Jag är så pepp så jag vet inte var jag ska ta vägen. Om mindre än två veckor och efter endast 7 arbetsdagar till, så åker jag, Bättan och min häst iväg i mitt vrålåk till Göteborg och Metaltown! Är så pepp så jag råkar säga ordet Metaltown helt sponant och ofrivilligt ibland istället för det ord jag tänkte säga. 
Ett besök på Liseberg är såklart inbokat, sedan tar vi allt som det kommer. Det kommer drickas någon öl, det kommer luftgitarras, det kommer bli skratt och det kommer above all bli rock n' roll...! Ge mig 26 juni nu!

Nu blir det frukost, ÖP och kaffe.

Stay black

Starkt jobbat Eniro!


Det här är alltså en telefonkatalog från Eniro. Företaget som har sveriges största nummerupplysning (bästa? 118100 såklart). 

Telefonnumret till polisen är 114 14.