Menåå

Igår var jag på Konsum. Inga konstigheter. Så kom jag till fruktdisken och fick syn på en snygg kille. Inga konstigheter. Sen så självklart hade han en flickvän med sig. Story of my life.
Så står jag där och rotar lite bland melonerna och då börjar tjejen klänga på killen som en babian. Varför gör tjejer med pojkvänner alltid så? Det är inte första gången det händer heller.

Tjejer vad vill ni bevisa?! Det är så jäkla fånigt!

Wohow

Nu har jag äntligen slagit slag i saken och skaffat mig en liten box. Så kom igen hösten, nu är jag redo för vad du än kan tänkas ha i rockärmen!!

142483-37

Kändis mode

Idag ringde Bert-Åke Varg till mig. Alltså på jobbet. Ni vet Gustav i Rederiet och Ugglan Helge. Han skulle ringa Sven von Essen. Undrar vad de skulle prata om? Han kanske ska ställa till med fest?
Det kan man fundera på om man inte har något bättre för sig.

Jag är lite nöjd över att han hamnade hos mig, jag gillar honom. En sån gubbe man skulle vilja ha som morfar. Nu har jag en väldigt bra morfar redan, Tage, och har inget behov av att byta ut honom, men ni förstår vad jag menar.

10 poäng till Petra!

Kom att tänka på en sak igår kväll.

Första gången jag såg Sahara Hotnights var ett ganska stort antal år sedan. Det var på Tingshuset, det säger en hel del.
Det var en sjukt bra spelning, jag önskade att jag vore trummisen för hon var sjukt cool och efter konserten gick jag och min dåvarande vapendragare Annikki hem till henne. Parkerade framför deras dator, och med hjälp av ett hederligt modem gjorde vi deras telefon upptagen ett bra tag.
På den tiden hade man skunk. Facebook släng dig i väggen. Skunk was the shit. På skunk kunde man också göra egna grupper. Jag startade gruppen med det fantasifulla namnet "Sahara Hotnights", då jag var sjukt stokad efter konserten. Det var den första SH-gruppen där, men det var inte den sista. Vi blev många medlemmar som hyllade tjejerna, och jag tänkte redan från början, när jag klev ut från Tingshusets rökiga lokaler, att de här tjejerna kommer bli stora.

Hade jag inte rätt så säg.


Edit: Numera tycker jag att bruttorna har förlorat sin charm, och deras musik likaså.

Åh. Nej.

Det jag inte trodde kunde bli värre, blev precis mycket värre.

Jag gick i godan ro nere på stan då jag fick se en fasansfull syn. En, vid första anblicken, helt normal tjej kom gående emot mig, och på fötterna hade hon de mest avskyvärda skodon som finns. Ni vet vad jag pratar om, Foppatofflor.
Men! Det var inte det som var grejen, skorna var i två olika färger. En röd och en blå.

Är det det senaste? Skjut mig snarast.


Måndag alltså...kunde man ju ge sig fan på

Vaknade med elak huvudvärk. Det har ringt oavbrutet hela dagen. Nu på sista rasten gick jag på OKQ8 och där var det en ambulans utanför och där inne framför kassan låg en människa som inte riktigt var i toppform. Så jag antar att det inte är så synd om mig idag ändå.

Jag menar, orka ta betalt av kunderna vid senapen bara för att det ligger nån och blockerar vägen till kassan.

Världens längsta söndag

Idag har jag varit bakfull på riktigt. Kallsvettig, skakis, haft huvudvärk och mått illa. Det kan man ju ta. Om man inte måste gå och jobba vill säga.
Det var länge sedan jag hade en sådan fruktansvärd dag på jobbet, och ha då i åtanke att jag jobbade hela yranveckan. Jag har bokstavligt talat nickat till under ett samtal och haft stora problem med att tala tydligt. Sludder AB. Inte nog med det, vi har varit underbemannade idag också så det har ringt som fan. Har en halvtimma kvar att jobba nu och hittills har jag tagit 410 samtal. Riktigt bedrövligt.

Önskar att jag vore lite mer som många andra. En sån här dag skulle majoriteten av mina kollegor sjukanmäla sig efter en kvart, men inte Petra, nej. Min arbetsmoral är på tok för hög för mitt eget bästa. Det bästa för mig idag hade varit att parkera i en soffa under en filt med 2 liter Loka, en stor vattenmelon och en karta Alvedon, men icke. Hörde ni det blivande arbetsgivare?!
Dagens höjdpunkt var när jag däckade i massage-stolen på lunchen. Nattens höjdpunkt var när jag återförenades med min bortsprungna sjal.

16 minuter kvar, sen får jag åka hem och falla i koma i världens skönaste, ognekiga säng. Sen upp och jobba, åttonde dagen i rad. Wawawiwa.

Ja...för det blev ju en lugn dag

Idag har jag tagit 446 samtal. Det innebär ungefär 63 samtal i timman, och då ska man ha med i beräkningen att vissa samtal tar några minuter... Kul lördag!

Jag förtjänar en öl nu.

Skjut mig

Någon fler än jag som tycker att det är sjukt jobbigt att lyssna på Ayesha på Sommartoppen...? Hon är så jäkla hetsig. Hon är helt enkelt bara för mycket.


Mums

Jag har fått dille på plommon. Men det är ett ganska bra dille, har ju haft sämre.

Hej leda och tristess

Idag jobbar jag. Som vanligt. Skillnaden är att idag är jag helt ensam i detta rum, inte en enda kotte har joinat mig, bröderna Olofsson ligger väl hemma och kvider för att de fortfarande är klena efter yran, Eje är nog hemma och byter blöjor och min kära häst börjar inte förrän jag slutat. Vi är med andra ord de som brukar befinna sig i den här delen av huset. De enda nunor jag får se är de som smyger förbi här för att gå på någon av toaletterna som således är belägna på den här sidan av huset. Det är jag och toaletterna alltså. Skulle kunna roa mig med att lista ut vad alla gör på toan beroende på hur länge de är där inne...men nej, det finns andra som gör det bättre än mig (nämner inga namn mega-mao).

 142483-33

Anyway, får en hel del tid över till att fundera på mer eller mindre viktiga saker...
  

Hur kan en så avancerad (många moment = tar halva rasten för att klämma ut en kopp) kaffemaskin göra så fantastiskt äckligt kaffe? Hade det inte varit för min eminenta överlevnadsinstinkt hade jag bojkottat skiten för länge sen. Det smakar död.


Jag har trots en halvdan lön ett ganska bra jobb. Vi får gratis frukost varje dag, flera sorters bröd, ost, skinka, ibland nån skinkost (fast det gillar inte jag)  tomat, paprika, juice (som dock inte går att dricka, jag kanske skulle grogga på den om det var kris) och idag fick vi t o m leverpastej. Jag som har ett kylskåp med längre mellan invånarna än i Fiskträsk kan ju säga att det var inte igår jag åt leverpastej. Har en del killkompisar som själva är singlar, ungkarlar you name it, som blir mörkrädda när de kikar in i min kyl. Själv tycker jag att man klarar sig ganska bra på öl, ägg, tranbärsjuice, makrill på tub och proviva.


Det är lite som på dagis här. Det är streck på golvet i hallen, bortanför det strecket får man inte ha på sig skorna. Känns lite sådär. Om jag vill sitta här och svettas i mina skor borde jag väl få göra det? 

Nu spelar de Daft Punk på p3. Bra skit. Synd bara att det är den där j-la Markoolio som snackat hela morgonen. Det låter som att han är skitnödig och söndersupen på samma gång när han snackar. Fattas bara att de spelar hans jävla låt snart också. Apropå den såg jag i ÖP häromdagen, de hade frågat folk på stan vilken deras favorit-sommarlåt var. En pojke på 7 år svarade Markoolio - Ingen sommar utan reggae, med motiveringen "Jag gillar texten". Bra där Marko. 

Som många vet har jag egen lägenhet. En tvåa alldeles för mig själv. Men denna helg är mina föräldrars hem tomt. Mamma pappa och lillebror är hos mormor och Åke utanför Ö-vik. Senaste veckan har min tvättkorg varit mer än full. Det är fullbokat i min tvättstuga. De har tvättmaskin. Jag har en ganska liten tv och 3 kanaler. De har en stor och platt tv och kabel-tv. Jag har ingen dator. Det har de. Alltså är det enda rätta att snylta på deras saker när de inte är hemma. Enkel matematik. Synd bara att eftersom de inte är hemma finns det inte så mycket mat i kylen. Till och med jag har mer mat hos mig. Miss i planeringen.

Nu blir det mer kaffe är jag rädd.

Adjö


Älskar den här, ge mig alla tischor!!


Axplock från yran



Jonte och Jocke, Fredde och Pillan, Malin och Christina, Jag och Stina, The Tough Alliance, Sabaton, Black Rebel Motorcycle Club, Lillebror, Jag och Anna