Simply the hest

Tillät precis mig själv att skratta högt i min ensamhet, jag fick C på ekonomistyrningstentan!! 

DEN JAG KNAPPT PLUGGADE TILL.

Mässa schmässa

Just nu är resten av projektgruppen, allmänt känd som Högskolemäklarna, på feest på söder mälarstrand i stöckhölm. Förutom Andy då, som råkade boka en Paris-resa just denna helg... Själv sitter jag på Erikssonska, en rad olika orsaker gjorde att jag valde att åka med bussen hem efter mässan idag. 

Ja, vi har varit på Mäklarmässan i Kista i 2 dagar, representerat vår fina högskola. Det har varit mycket prat om bocken (den som är gjord av halm), hets på tunnelbanan, ett oräkneligt antal stekiga mäklare och en helvetes massa gratis pennor, godis, lypsyl och kastandes av visitkort hit och dit. Har även fått träffa min fina Christina och sett hennes lilla lya på Östermaalm och besökt flera bra föreläsningar på mässan. Favoriten är helt klart Colin Moon, en engelsman som bor här i Sverige och som hade en hel del fantastisk pricksäkra iakttagelser om hur vi svenskar beter oss. Vi är inte helt normala. Jag skrattade så jag grät och ville ta med farbrorn hem.
Igår kväll var det bankett på Solliden (Östersundare: På Skansen, inte sjukhemmet). Jag och Storstockholms Lokaltrafik kom inte riktigt överens vilket resulterade i att jag missade förrätten. Det var ändå väldigt trevligt men det blev en tidig kväll. En promenad på klackar förbi en Maserati- och Ferraributik och Historiska Muséet med en fin faun i luren fick avrunda kvällen.

Nu tittar jag på Idol och utanför fönstret faller ett riktigt sago-snöfall. Måste nog gå ut på en promenad och försöka fånga flingorna på tungan.


.

Om jag blev sjuk, skulle du komma med blåbärssoppa till mig då?